Hjemmetilberedning til forarbejning af kød og ost bliver meget nemmere.
Den er uundværlig i køkkenet og vil være anvendelig under rygning,
skoldning, stegning, tørring og modning af kød,
f.eks. svineskinke og nakke, samt forskellige varianter af færdig ost.
Uundværlig i køkkenet - det giver dig mulighed for at ryge, skolde, stege, modne
og tørre sine hjemmelavet produkter. Til mindre portioner.
Med en sektion på op til 12,5 cm og en vægt fra 0,5 til 1 kg.
Nettets længde er ca 5 lineære meter.Praktisk at bruge, perfekt til hjemmelavede produkter -
den klæber ikke til overfladerne,
og du vil nemt tage den af dine hjemmelavede produkter.Karakteriseret ved høj termisk modstand -
muliggør forarbejdning af produkter i op til +220°C.Nettet har et certifikat fra det polske nationale institut for hygiejne (PZH),
Holdbar og meget praktisk at bruge. Det er nemt at fjerne fra dine hjemmelavede produkter.
Hvilket giver det et usædvanligt attraktivt og æstetisk udseende.
Nem måde at håndtere sine egne hjemmelavet produkter.