S kroge 5 stk. pr. pakke
59,00 kr.
S kroge 5 stk pr pakke.
Kroge til røgning.
Til ophængning af alle former for røgvare.
Til ophængning af alle former for røgvare.
Det er en nødvendighed at ens produkter hænger perfekt i røgovnen for at få det bedste resultat.
Derfor har vi og flere forskellige kroge i sortimentet.
5 stk i en pakke.
Koldrøgnings bakke 250 x 250 x 40 mm ca 16 timer.
399,20 kr.
499,00 kr.
-20%
Koldrøgnings bakke 250 x 250 x 40 mm ca 16 timer.
Praktisk røgsmulds bakke til koldrøgning på grillen eller røgovnen. Bakkens design gør det let at antænde smuldet og sikre stabil røg i til ca 16 timer.
Mål : 250 x 250 x 40 mm og ca 16 timer rygetid.
Praktisk røgsmulds bakke til koldrøgning på grillen eller røgovnen. Bakkens design gør det let at antænde smuldet og sikre stabil røg i til ca 16 timer.
Mål : 250 x 250 x 40 mm og ca 16 timer rygetid.
- På tilbud!
- -20%
Pitmaster Marabu 15 kg Gastro BBQ Trækul.
240,00 kr.
269,00 kr.
-29,00 kr.
OBS Kun til afhenting på adressen. Efter aftale.
Kan afhentes i Ringsted eller Roskilde.
Ring 61 50 00 90
Pitmaster Marabu trækul 15 kg.
Gastro BBQ Trækul 15 Kg
Denne unike træsort Marabu kendes ved sine ekstreme hårde og tætte struktur, der er med til at give trækullet en utrolig lang brændtid, og høj varme,
størelsen på kul stykkerne og træets hårdhed gør det til et af de mest foretrukene trækul til åbne grills,
men egner sig også i særdelshed til kamado grills.
Specifikation:
Brand: Pitmaster
Vægt: 15 kg
Størelse: 40-240 mm
Kulstofsindhold: +80%
- -29,00 kr.
Clips til klemmetang 60 stk.
27,00 kr.
Clips til klemmetang 60 stk.
Clips til klemmetang.
køb flere og spar mere.
Clips til klemmetang.
køb flere og spar mere.
- På tilbud!
"Røgning som hobby - Kom godt i gang - Med masser af opskrifter.
198,00 kr.
"Røgning som hobby - kom godt i gang - med masser af opskrifter" af Kim Kingo.
Vil du gerne kunne servere lækker nyrøget mad, så får du i denne bog masser af opskrifter, tips, tricks og gode råd.
Dette er BOGEN for dig der gerne vil i gang med at ryge fødevarer som hobby.
Denne bog om røgning er skrevet til begyndere men også til mere erfarende rygere, Den giver en grundig gennemgang af alle de elementære oplysninger, som er nødvendige for at gå i gang med hjemmerøgning, herunder valg af røgeovn, tilbehør og røgemetoder.
Der er grundige beskrivelser om saltning, tørring af både fisk, kød samt kold- og varmrøgning.
Bogen er skrevet af Kim Kingo, som har lang erfaring med røgning af diverse røgvarer, og som gennem flere år har haft røgning som hoby.
Opskrifterne begynder med med fisk, skaldyr, herefter kød, vildt, fjerkræ, pølser, ost og grøntsager. Bogen afsluttes med rygning af salt, krydderier, og sågar olie.
Der er god plads til notater, så den nye hobbyrøger kan gøre sine egne notater.
Bogen er udgivet med spiralryg, så brugeren kan have den liggende fladt på bordet, når opskrifterne anvendes og notaterne skal skrives.
Bogen kan også anvendes som kursusbog.
Indeholder 116 sider i A4 størrelse.